HomeNieuwsEntertainmentJens Dendoncker heeft dan toch geen relatie met Britt Valkenborghs

Jens Dendoncker heeft dan toch geen relatie met Britt Valkenborghs

Vamorgen schreef Dag Allemaal dat Jens Dendoncker opnieuw verliefd is, op actrice Britt Valkenborghs. De komiek laat nu echter via zijn management weten dat Britt en hij toch geen relatie vormen.

Weekblad Dag Allemaal pakte vandaag uit met een groot artikel over de nieuwe relatie van Jens Dendoncker. Zijn management reageerde intussen duidelijk op die bewering: «Jens en Britt zijn geen koppel», klinkt het.

Jens Dendoncker had een vierjarige relatie met televisiepersoonlijkheid Lauren Versnickt. In 2022 maakte het duo bekend dat ze hun relatie beëindigden. Britt Valkenborghs is bekend van haar rol als therapeute Silke in de VTM-serie ‘Familie’. Ze startte haar loopbaan bij JIMtv en verleende haar stem aan verschillende animatiefilms. Eerder had Britt Valkenborghs een relatie met basketballer Jean-Marc Mwema (34), die in 2021 opviel in ‘De Slimste Mens ter Wereld’.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/jens-dendoncker-heeft-dan-toch-geen-relatie-met-britt-valkenborghs

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels