HomeNieuwsEntertainmentJennifer Lopez: “Met mannen jonger dan 33 kan je niets aanvangen”

Jennifer Lopez: “Met mannen jonger dan 33 kan je niets aanvangen”

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez ligt onder vuur na een dubieuze uitspraak in een aflevering over online dating. Daarin zei ze dat mannen onder de 33 jaar nutteloos zijn.

De 49-jarige zangeres deed de opvallende uitspraak in een aflevering van ‘Tinder’s SwipeSessions’, waarin ze een vrouw, Brooke, datingtips geeft. De video dateert al van vorige zomer, maar dook afgelopen weekend weer op omdat hij hevig becommentarieerd werd.

Naar links swipen

In het videofragment helpt Jennifer de vrouw bij het gebruiken van Tinder. J.Lo swipet de ene na de andere man naar links, en bij ene Maurice stopt ze even om iets duidelijk te maken. “Met mannen jonger dan 33 kan je niets aanvangen”, en dus swipet ze hem ook naar links.

Gedegouteerd

De opvallende uitspraak deed heel wat wenkbrauwen fronsen. “Stel je voor dat een man dat over een vrouw zou zeggen. Het kot zou te klein zijn”, “Ik vraag me af op welke leeftijd vrouwen dan nuttig worden? Dit toont aan dat vrouwen mannen selecteren op basis van wat ze eraan hebben. Ze zijn alleen met hun status bezig”, en “Mocht een man zeggen dat vrouwen onder de 33 nutteloos zijn, dan zouden de Verenigde Naties tussenbeide komen en zou iedereen gedegouteerd zijn. Nu is het gewoon een stomme grap. Over gelijkheid gesproken…”, klinkt het onder meer.

Het bericht Jennifer Lopez: “Met mannen jonger dan 33 kan je niets aanvangen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels