Vind ons op

Zita

Jennifer Aniston openhartig: «Die onzin doet élke keer opnieuw pijn»

Entertainment

Jennifer Aniston openhartig: «Die onzin doet élke keer opnieuw pijn»

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston geeft in een interview mee dat ze afziet van het commentaar over haar kinderloos bestaan. «Niemand weet toch of ik überhaupt wel kinderen kan krijgen?», zucht ze.

Jennifer Aniston, die we vooral kennen door haar rol als Rachel in ‘Friends’, telt inmiddels 52 lentes maar heeft geen kinderen. Al jaar en dag moet ze commentaar aanhoren over het feit dat ze geen gezin heeft. En dat doet pijn. «Hoe vaak heb ik niet moeten lezen dat ik mijn carrière boven het moederschap verkies… Weten jullie wel hoe erg dat is? Die onzin doet élke keer opnieuw pijn. Dat is ook de reden waarom ik me afsluit van de media en sommige social media. Omdat ik telkens mentaal kapotga als ik al die nonsens zie», lezen we in TV Familie.

Bewust of niet?

Of ze er al dan niet bewust voor gekozen heeft om kinderloos te blijven, weet niemand. Maar het voortdurende gespeculeer daarover weegt zwaar. «Ik trek me dat elke keer weer persoonlijk aan. Ook die vele speculaties over mogelijke zwangerschappen, dat ik op mijn 50ste nog een fantastische mama zou worden, dat ik een tweeling zou verwachten… Erg, want ik wist natuurlijk dat dit niet zo was. Die berichten waren niet alleen beledigend, ze hebben ook veel schade aangericht. Vooral mentaal. Want ik had zoiets van: jullie hebben er toch geen idee van wat er écht met mij aan de hand is?! Persoonlijk, medisch… Die Amerikaanse media weten toch niet of ik überhaupt wel kinderen kan krijgen? En toch schrijven ze maar. Dat is soms zo erg, jullie hebben geen idee», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jennifer-aniston-openhartig-die-onzin-doet-elke-keer-opnieuw-pijn

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top