HomeNieuwsEntertainmentJenna Ortega duwt fans in een crisis: bekijk HIER waarom (video)

Jenna Ortega duwt fans in een crisis: bekijk HIER waarom (video)

Fans van Jenna Ortega zijn geschokt. Op sociale media gaan beelden rond waarop de Wednesday-actrice een sigaret staat te roken.

Het filmpje in kwestie werd verspreid via Twitter en werd ondertussen meer dan 30 miljoen keer bekeken. Fans draaien helemaal door…


Fans reageren geschokt, de commentsectie is vol onbegrip. «Ik begrijp totaal niet waarom iemand ervoor kiest om te roken na de algemene sociale verschuiving van pakweg 20 jaar geleden», schrijft iemand.

Een andere fan is duidelijk woedend: «VERDORIE, NEEEEEEE. WAAROM IN GODSNAAM? HEBBEN WE NIET AL GENOEG AFGEZIEN? NEEEEEEEEE.»

Nog een ander is teleurgesteld in haar idool: «Wat doet mijn queen nu?! Ik dacht dat ze perfect was…»

Anderen kunnen het beter relativeren. Zo schrijft iemand «Wat maakt het uit dat ze rookt? Ze is gewoon beroemd, verder betekent dat niets»

Het nieuws komt na de aankondiging dat Ortega misschien de hoofdrol zal spelen in ‘Beetlejuice 2’. De originele film ‘Beetlejuice’ van 1998 werd geregisseerd door toenmalig filmregisseur Tim Burton, die ook achter de Netflix-serie Wednesday zit.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/jenna-ortega-duwt-fans-een-crisis-bekijk-hier-waarom-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels