HomeNieuwsEntertainmentJean-Paul Gaultier ligt in de clinch met Kim Kardashian: “Mijn idee ga...

Jean-Paul Gaultier ligt in de clinch met Kim Kardashian: “Mijn idee ga je niet stelen”

Kim Kardashian doet niets liever dan in de schijnwerpers staan en met haar laatste zakenidee is dat ook weer het geval. Alleen is deze niet keer niet iedereen zo gelukkig met wat ze uit haar hoed heeft getoverd.

In 1993 ontwierp de Franse modeontwerper Jean-Paul Gaultier zijn ‘Classique’-parfum. Het beeldje is gebaseerd op een vrouwelijk lichaam en ging sindsdien al miljoenen keren over de toonbank. Reden genoeg voor Kim. K om de mosterd voor haar eigen parfumlijn bij Gaultier te halen. Volgers op Instagram konden zien hoe de realityster een mal had laten maken van haar lichaam voor KKW Fragnance. Wie een beetje een oog voor detail heeft, ziet onmiddellijk waar ze haar inspiratie haalde.

Tegenreactie

De vrouw van Kanye West kreeg onmiddellijk de volle laag op sociale media. “Leuk geprobeerd Kim, maar dit heeft JP Gaultier ons in 1993 al gegeven. Zijn parfum heet niet voor niets Classique,” is de algemene toon. Ook de modeontwerper liet zijn ongenoegen blijken. In een post op Instagram gaf hij een duidelijke sneer naar KK. Is dit het begin van een catfight?

4.30 KKWFRAGRANCE.COM @kkwfragrance Courtesy of Pio Pico

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Keeping up with the fragrance’s news! #Classique #JeanPaulGaultier

Een bericht gedeeld door Jean Paul Gaultier (@jpgaultierofficial) op

Het bericht Jean-Paul Gaultier ligt in de clinch met Kim Kardashian: “Mijn idee ga je niet stelen” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels