HomeNieuwsEntertainmentJay-Z trakteert jarige vriend voor 110.000 dollar

Jay-Z trakteert jarige vriend voor 110.000 dollar

De New Yorkse rapper Jay-Z heeft zijn vriend en collega Juan ‘OG’ Perez op een avondje uit getrakteerd. Voor de vijftigste verjaardag van Perez toonde de hiphopper zich van zijn vrijgevigste kant en trakteerde alles bij elkaar voor een goeie 110.000 dollar.

Juan Perez, die Jay-Z’s imperium Roc Nation Sports leidt, ging eerst samen met de rapper en twee andere kompanen eten voor een slordige 13.000 dollar. Daarna ging het gezelschap aperitieven voor 9.000 dollar, om dan te eindigen in ‘Playroom’ waar de avond echt kon beginnen.

Eigen champagne op het feest

Op de Snapchat van een ober van de bewuste club, was te zien dat Jay een bestelling van maar liefst 40 flessen champagne had geplaatst. Op de rekening stond dan het mooie bedrag af te lezen van precies 91.135 dollar.

Een groot deel van de flessen was gelukkig niet voor eigen consumptie, want de vier feestgangers deelden maar al te graag met andere mensen in de club. Dat de champagne van Jay-Z’s eigen merk ‘Ace of Spades’ was, zat daar misschien wel voor iets tussen.

De bewuste rekening
© Snapchat

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels