HomeNieuwsEntertainmentJani Kazaltzis en vriend na 12 jaar uit elkaar

Jani Kazaltzis en vriend na 12 jaar uit elkaar

Presentator en stylist Jani Kazaltzis heeft een punt gezet achter zijn relatie. Hij en zijn vriend waren twaalf jaar samen. Over de reden wil hij niets kwijt, al sputterde de motor al een tijdje…

Het liefdessprookje tussen Jani Kazaltzis en zijn vriend is uit. In april vorig jaar liet Jani al weten dat er strubbelingen waren. “We maken momenteel niet onze beste periode mee. En dat heeft te maken met te veel werkdruk, bij ons allebei. Op die manier zijn de problemen tussen ons zich gaan opstapelen. Ik ben er met een psycholoog over gaan babbelen, en die zei me: ‘Mensen veranderen met de jaren, dus soms moeten liefdespartners elkaar opnieuw leren kennen’”, lezen we in Dag Allemaal.

Gerucht over derde man

De 41-jarige bekende stylist sprak zich niet uit over de reden van de breuk. Verschillende bronnen zouden Dag Allemaal verteld hebben dat een ‘buitenechtelijke’ flirt van Jani aan de basis zou liggen. Maar ook de werkdruk zou een negatieve impact gehad hebben. Jani is immers een erg bezige bij. Zo was hij recent te zien in ‘Dancing With The Stars’, ‘Over De Oceaan’ en ‘Café De Mol’ en heeft hij een eigen online platform, JANI.be.

Verliefd worden

In een eerder interview gaf Jani aan dat hij heel nuchter is in de liefde. “Je kán altijd verliefd worden op iemand anders. Veel mensen zien dat als een fout, maar het gebeurt nu eenmaal. Al is monogamie voor mij de norm. Als liefde effectief een werkwoord wordt, vind ik het moeilijk worden. Je mag de liefde niet opgeven zolang die er is, maar als het echt op is, dan begrijp ik wel dat twee mensen uit elkaar gaan”, klonk het.

Het bericht Jani Kazaltzis en vriend na 12 jaar uit elkaar verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels