HomeNieuwsEntertainmentJan Verheyen excuseert zich voor woede-uitbarsting tegen fotograaf na mislukte opnames

Jan Verheyen excuseert zich voor woede-uitbarsting tegen fotograaf na mislukte opnames

Tijdens de stoet op Aalst Carnaval waren de acteurs van FC De Kampioenen opgemerkte gasten. Regisseur Jan Verheyen maakte er met zijn filmploeg opnames voor de vierde Kampioenen-film, maar dat ging even verkeerd toen een man in beeld kwam lopen en een bolwassing kreeg van Verheyen. “Ik wil me verontschuldigen”, zegt hij daarover in Dag Allemaal.

“Een ramp voor ons”

“Helemaal op het einde gebeurde dat”, zegt Verheyen. “Toen Jaak Van Assche en Jacques Vermeire de markt overliepen, sprong hij voor hen om foto’s te nemen. Hij staat op alle beelden die onze drie camera’s hebben genomen. Dat was echt een ramp voor ons. Ik was zo kwaad en teleurgesteld dat ik hem echt heb staan uitkafferen, vlak voor de tribune. Zo’n cruciaal shot, dat we niet opnieuw kunnen draaien, is gewoon door toedoen van één mens verprutst.”

Wat hij geschreeuwd heeft, zegt Verheyen niet meer te weten. “Maar het was luid en geen al te verzorgde tekst.(lacht) Ik wil me echt verontschuldigen bij die mens, want ik ga ervan uit dat hij het niet bewust gedaan heeft. Dat maak ik mezelf toch wijs. Die moet toch gezien hebben dat ik luttele seconden eerder enkele van z’n collega’s van de markt had gebruld? Bovendien hadden we die ochtend een uitgebreide briefing gehad om iedereen op de hoogte te brengen, daar was hij duidelijk niet naartoe gekomen.”

Plan B

Of het shot uit de film verdwijnt, is volgens Verheyen niet zeker. “We zijn aan het bekijken of we de beelden nog digitaal kunnen opkuisen. Er is ook nog een plan B, de scène kleinschaliger opnieuw inblikken in de paasvakantie.” Maar dat ligt nog lang niet vast.

Het bericht Jan Verheyen excuseert zich voor woede-uitbarsting tegen fotograaf na mislukte opnames verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels