HomeNieuwsEntertainmentIsabelle uit ‘Blind Getrouwd’ wil meer affectie van Matthieu: "Hij moet zijn...

Isabelle uit ‘Blind Getrouwd’ wil meer affectie van Matthieu: “Hij moet zijn best doen”

Daar zijn de eerste twijfels tussen Isabelle en Matthieu. Reden is het feit dat Matthieu minder geneigd is om Isabelle te knuffelen, iets wat zij erg jammer vindt. «Ik weet wel dat ik mijn momenten misschien wat beter moet kiezen», aldus Isabelle.

Het huwelijk tussen Isabelle en Matthieu begon als een waar sprookje, maar nu ze niet meer op huwelijksreis zitten, begint het een stuk stroever te gaan tussen hen. Matthieu gaf aan dat hij nog niet op het punt is om zich volledig te geven. «Na de huwelijksreis heeft hij dat verteld, ja. Dat hij een vorm van verliefdheid nodig heeft om dat fysieke aspect van een relatie toe te laten. Dat kan ik zeker en vast begrijpen. Het is nu aan ons om daaraan te werken, en een beetje naar elkaar toe te groeien», vertelt Isabelle in Dag Allemaal.

Communicatie

De 26-jarige hotelmanager weet van zichzelf dat ze erg touchy is en begrijpt dus dat het niet vanzelfsprekend is dat Matthieu ook zo in elkaar zit. «Ons grote geluk is dat we daar altijd goed over kunnen praten. Ik weet perfect hoe Matthieu zich voelt en waarom hij zich zo gedraagt. Ik raak sowieso graag mensen aan, het voelde niet als een afwijzing dat hij wat minder nood had aan lichamelijk contact», klinkt het.

Meer moeite doen

Toch verwacht Isabelle dat Matthieu extra zijn best doet als het op affectie aankomt. «Ik weet wel dat ik mijn momenten misschien wat beter moet kiezen. En voor hem is het ook wel duidelijk dat ik die affectie nodig heb, en dat hij dus zijn best moet doen om af en toe eens iets terug te doen», besluit ze.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/isabelle-uit-blind-getrouwd-wil-meer-affectie-van-matthieu-hij-moet-zijn-best-doen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels