HomeNieuwsEntertainmentIs Miss Poes uit ‘The Masked Singer’ dan tóch niet wie velen...

Is Miss Poes uit ‘The Masked Singer’ dan tóch niet wie velen denken?: «Nu begin ik te twijfelen!» (video)

Verwarring alom bij de kijkers van ‘The Masked Singer’. De meeste mensen vermoeden dat Camille Dhont in het kostuum van Miss Poes zit, maar een Instagrambericht van Pommelien Thijs zaait nu heel wat twijfel.

Spanning alom in ‘The Masked Singer’, want er blijven nog maar drie personages over die ontmaskerd moeten worden. Dat zal komende zaterdag gebeuren in de laatste aflevering van het populaire VTM-programma.

Hoge noten

Over Miss Poes lijken de meeste kijkers vrij zeker dat het ‘#LikeMe’-ster Camille Dhont is. Maar ook Pommelien Thijs staat nog steeds hoog op het verdachtenlijstje. Meer nog, haar Instagrampost van afgelopen zaterdag maakt haar plots een stuk verdachter.

De 20-jarige actrice en zangeres deelde enkele foto’s en een filmpje waarin ze bewijst dat ze heel hoog kan zingen, net zoals Miss Poes al meerdere keren gedaan heeft. Pommelien plaatste in de beschrijving van het bericht overigens een katten-emoji. En op haar laatste foto poseert ze met haar… kat.

Onzekerheid

Reden genoeg voor haar volgers om te twijfelen. «Waarom begin ik nu plots te twijfelen of Camille wel degelijk Miss Poes is?», «Nu gaat iedereen denken dat je Miss Poes bent», «Heel mijn theorie over Miss Poes kapot», «Miss Poes zingt ook zo», en «Ik denk dat het opzettelijk gedaan is», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om het bewuste fragment te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/miss-poes-uit-masked-singer-dan-toch-niet-wie-velen-denken-nu-begin-ik-te-twijfelen-video

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels