HomeNieuwsEntertainmentIs dit het nieuwe ‘Squid Game’? Nieuwe Koreaanse reeks verovert harten

Is dit het nieuwe ‘Squid Game’? Nieuwe Koreaanse reeks verovert harten

Sinds het megasucces van het Netflix-drama ‘Squid Game’, is iedereen op zoek naar de volgende Zuid-Koreaanse hitserie. Met de nieuwe Netflix-reeks ‘Extraordinary Attorney Woo’ zou het weleens zover kunnen zijn.

Netflix verliest al enkele maanden aan sneltempo abonnees. Daardoor gaat het bedrijf enerzijds op zoek naar nieuwe manieren om inkomsten te genereren, bijvoorbeeld door het invoeren van reclame of door op te treden tegen gebruikers die hun wachtwoord delen.

Anderzijds is het ook belangrijk voor investeerders dat Netflix opnieuw hitseries creëert. Met ‘Squid Game’ hadden ze dit jaar in ieder geval al één gigantisch succes beet. ‘Extraordinary Attorney Woo’ zou de opvolger moeten zijn.

Autisme

In die serie volgen kijkers het personage Woo Young-woo, een vrouw met autisme die start in een advocatenkantoor. Sinds de release begin juli is de serie een van de meest bekeken reeksen op Netflix op dit moment. Wereldwijd is het de meest-bekeken niet-Engelse televisiereeks deze maand. Ook de kritieken zijn vrij lovend. NME noemde het een «simpele maar hartverwarmende representatie van autisme.»


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/dit-het-nieuwe-squid-game-nieuwe-koreaanse-reeks-verovert-harten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels