HomeNieuwsEntertainmentIs Beyoncé zwanger van vierde kind?

Is Beyoncé zwanger van vierde kind?

Fans van Beyoncé worden gek. Tijdens haar grote wereldtournee met echtgenoot Jay-Z zou ze namelijk gespot zijn met een groeiend babybuikje. Op social media wordt er al volop gespeculeerd over de mogelijke zwangerschap van Queen B.

Momenteel is de Amerikaanse zangeres in Europa voor haar On the Run II tournee. Enkele oplettende fans vermoeden dat ze opnieuw zwanger is. En dat komt vooral door haar kledingkeuze.

Blazer

De ster draagt tijdens haar optredens vaak blazers of vestjes en dat is niet haar gewoonte. Meestal draagt ze namelijk heel aansluitende kleding. Op Twitter zijn ze ervan overtuigd dat Beyoncé haar beginnende babybuik probeert te verbergen. Op een foto van de zangeres lijkt de buik wel degelijk bol. Of er echt een kindje in groeit of het gewoon een onflatterende foto is, is niet geweten. Na een kostuumwissel verscheen ze opnieuw op het podium in een zeer strakke outfit. Dan was er geen buikje te zien.

Vier

Mocht Beyoncé nu nog niet zwanger zijn, is het volgens de meeste fans een kwestie van tijd. De baby zou na dochter Blue Ivy (6) en tweeling Rumi en Sir Carter (1) het vierde kind in het gezin zijn. De zangeres zou trouwens enorm van het getal ‘vier’ houden en daarom ook voor zo veel kinderen gaan.

Het bericht Is Beyoncé zwanger van vierde kind? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels