HomeNieuwsEntertainmentIngeborg excuseert zich voor mening over vaccinatie: «Het was grappend bedoeld»

Ingeborg excuseert zich voor mening over vaccinatie: «Het was grappend bedoeld»

Zangeres Ingeborg geeft toe dat ze een fout heeft gemaakt door op de radio te vertellen dat ze een coronapas probeerde te verkrijgen zonder gevaccineerd te worden. «Ik moet geen olie op het vuur gooien in moeilijke tijden», klinkt het.

Twee weken geleden vertelde Ingeborg in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ dat ze hard getwijfeld had om zich te laten vaccineren. Toen ze dan toch naar het vaccinatiecentrum ging, vroeg ze naar eigen zeggen aan de verpleegster om het spuitje in de vuilbak leeg te spuiten en alsnog een coronapaspoort te krijgen. De verpleegster weigerde dat.

Impulsief

De 54-jarige zangeres heeft nu spijt van die uitspraken, zo legt ze uit in Gazet van Antwerpen. «Ik heb een fout gemaakt en wil me excuseren omdat ik mensen kwetste en boos maakte. Het is juist mijn bedoeling mensen helpen te ontspannen, ik moet geen olie op het vuur gooien in moeilijke tijden. Natuurlijk werd ik gevaccineerd, begin juli. Mijn opmerkingen waren gechargeerd en eerder grappend bedoeld. Maar ik maakte er een sketch van en dat was fout. Mijn impulsiviteit komt beter tot zijn recht in een andere context», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ingeborg-excuseert-zich-voor-mening-over-vaccinatie-het-was-grappend-bedoeld

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels