HomeNieuwsEntertainmentInfluencer reageert op kwetsende reactie: “Hoe durf je!” (foto's)

Influencer reageert op kwetsende reactie: “Hoe durf je!” (foto’s)

Een influencer heeft stevig van zich afgebeten op een “fan” die het nodig vond om kwetsende commentaren te posten onder een foto van haar. Karina Irby, een comedienne/model die vooral pleit voor meer body positivity, gaf op haar manier de persoon lik op stuk.

De man, die onder de schuilnaam dunder_mifflinn postte dat het model ‘afschuwelijk’, ‘zwaarlijvig’ en ‘weerzinwekkend’ is, werd al van bij de eerste zin in Irby’s betoog op z’n plaats gezet. Dunder Mifflin is het fictieve bedrijf in de immens populaire serie ‘The Office’. “Eerst en vooral: hoe durf je The Office hierbij te betrekken? En ten tweede: welkom bij het vrouwelijke lichaam!”

”Shock”

Ze ging verder: “Blijkbaar heb je al te vaak opblaaspoppen ontmoet en te veel porno gekeken waardoor je perceptie compleet verdraaid is. Dus vandaag ga ik proberen je wat dingen bij te leren over het vrouwenlichaam! Hou je vast, je zal geshockeerd zijn! Dit is niet weerzinwekkend en verre van zwaarlijvig. Ja, ik heb cellulitis, eczeem en wat vlees aan mijn beenderen. Maar ik ben een jonge gezonde vrouw waarbij jij het geluk zou kunnen hebben om mee samen te zijn. 99,9% van de vrouwen zien er niet uit als een Barbie-pop”, aldus Irby.

De fans waren lovend over de reactie van de influencer: “Je bent een godin en inspireert me dagelijks”, liet één iemand weten. Een andere persoon gaf eerlijk toe: “Ik hou van je lichaam en het zijn eerlijk gezegd doelen voor mij.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels