HomeNieuwsEntertainmentIN BEELD. ‘Game of Thrones’ pop-upbar opent de deuren in Antwerpen

IN BEELD. ‘Game of Thrones’ pop-upbar opent de deuren in Antwerpen

U zult het ondertussen ook wel al gehoord hebben: ‘Game of Thrones’ is terug. Maandag verscheen de eerste aflevering van het achtste – en meteen ook laatste – seizoen. Reden voor Telenet om als Home of HBO een stukje Westeros naar Antwerpen te halen in de vorm van een pop-upbar.

De mythische wereld van ‘Game of Thrones’ wordt vanaf vandaag tastbaarder dan ooit voor Vlaamse fans.

Vier woensdagen op rij vult een Vlaamse bekende superfan de avond in met een unieke showcase in thema van Game of Thrones. Drinks expert Matthias Soberon brengt de smaken van Game of Thrones tot leven tijdens een unieke cocktailavond. Met een demonstratie door make-up en hair stylist Sabine Peeters ontdekken fans het geheim achter de vlechten van onder andere Daenerys Targaryen en Sansa Stark.

Het muzikale duo Compact Disk Dummies herwerkten dan weer de welbekende introsong van de serie. Als fan van het eerst uur kent stand-up comedian William Boeva de serie als geen ander. Hij creëerde een komische vertelling over de personages.

Reservations are coming

Tijdens deze experience nights serveert Black Smoke een aangepast en op maat gemaakte driegangenmenu. De reserveringen voor deze deal liepen als een trein: in minder dan een uur tijd waren de 160 beschikbare plaatsen ingeboekt. Maar niet getreurd: GoT-liefhebbers kunnen tijdens de experience nights ook gewoon van een drankje genieten in de bar, waarvoor geen reservatie vereist is. Op tijd komen is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt.

Elke aflevering van het laatste seizen van Game of Thrones is gelijktijdig met de VS beschikbaar via Telenet Play en Play More. De echte fans kunnen dus zondagnacht om 3u hun alarmklok instellen voor de komende 5 weken.

Compact Disk Dummies 

Voor wie niet kan wachten tot hun showcase geïnspireerd door GoT in de pop-up bar op 8 mei, kan nu al de GoT-theme song door de Compact Disk Dummies beluisteren via Youtube.

Het bericht IN BEELD. ‘Game of Thrones’ pop-upbar opent de deuren in Antwerpen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels