HomeNieuwsEntertainmentIan Somerhalder speelt opnieuw in vampierenserie

Ian Somerhalder speelt opnieuw in vampierenserie

Ian Somerhalder, de hunk uit de ‘Vampire Diaries’, keert terug naar het kleine scherm om opnieuw een rol te spelen in een vampierenserie. Binnenkort zet de acteur zijn hoektanden in de nieuwe Netflix-serie V-Wars.

Na Damon Salvatore, de rol die Ian Somerhalder van 2009 tot 2017 vertolkte in The Vampire Diaries, heeft de Amerikaanse acteur opnieuw een hoofdrol beet. Gedurende tien afleveringen zullen we Hollywood’s hottest aan het werk zien in V-Wars. Die Netflix-serie is gebaseerd op het boek van Jonathan Maberry.

Vampierenvirus

Somerhalder kruipt deze keer in de huid van Dr. Luther Swann, die zijn beste vriend ziet veranderen in een vampier. Dat vampierenvirus transformeert uiteraard steeds meer mensen, waardoor mens en vampier uiteindelijk recht tegenover elkaar komen te staan. Het is aan dokter Swann om het virus te stoppen.

Kan jij ook niet wachten om de serie te bekijken? Helaas, je zal nog even op je honger moeten blijven zitten. Voorlopig is nog niet geweten wanneer V-Wars op Netflix zal verschijnen.

(sg)

Het bericht Ian Somerhalder speelt opnieuw in vampierenserie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels