HomeNieuwsEntertainmentHuwelijk prinses Eugenie wordt dan toch live uitgezonden

Huwelijk prinses Eugenie wordt dan toch live uitgezonden

Het heeft een beetje voeten in de aarde gehad, maar het huwelijk van de Britse prinses Eugenie zal dan toch live uitgezonden worden op televisie. Het is de commerciële zender ITV die het verslag mag doen. 

Op 12 oktober treedt het nichtje van prins Harry in het huwelijksbootje met haar verloofde Jack Brooksbank. De dochter van prins Andrew wil net zoveel aandacht als alle andere leden van de Britse koninklijke familie en doet er dan ook alles aan om die dag onvergetelijk te maken. Niet alleen trouwt ze in dezelfde kerk als Harry en Meghan, ze wil ook dat het feest live op televisie te volgen is. Maar dat laatste was misschien een beetje te hoog gegrepen. Televisiezender BBC wees het voorstel af en ook andere televisiezenders stonden niet te springen. Gelukkig voor Eugenie heeft de commerciële zender ITV toegehapt.

Tv-programma

Wat een prinses wil, dat zal ze ook krijgen. ITV zal op die dag een drie uur durend programma in elkaar steken. Vanaf 10u ’s ochtends (lokale tijd) staat het praatprogramma ‘This Morning’, dat wordt omgedoopt tot ‘This Morning At The Royal Wedding’, helemaal in het teken van haar huwelijk.

Het bericht Huwelijk prinses Eugenie wordt dan toch live uitgezonden verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels