HomeNieuwsEntertainment‘Huis gemaakt’-finalisten Younes en Eline uit elkaar: «Ik heb hier niet om...

‘Huis gemaakt’-finalisten Younes en Eline uit elkaar: «Ik heb hier niet om gevraagd»

Younes Jaadane (29) en Eline Lambrix (26), die vorig jaar nipt de finale van ‘Huis gemaakt’ verloren, zijn geen koppel meer. Dat laat Eline weten op sociale media.

Iemand moest vorig jaar het programma ‘Huis gemaakt’ winnen en hoe dicht ze er ook bij waren, toch trokken Younes en Eline aan het kortste eind. Nu blijkt dat het Limburgse koppel uit elkaar is. «Na ‘Huis gemaakt’ zijn er veel dingen gebeurd die voor mij onaanvaardbaar waren. Ik heb hier niet om gevraagd, ik heb het niet op deze manier gewild. Maar ik bevestig dat Younes en ik uit elkaar zijn», schrijft Eline op Instagram.

Kind uit vorige relatie

Eline en Younes vormden meer dan drie jaar een koppel. Toen ze elkaar leerden kennen, had Eline al een dochtertje uit een vorige relatie. «Ik was 25 toen we een koppel werden. Ik moet zeggen dat ik moest wennen aan het feit dat Eline al een kindje had. Maar ik was zó verliefd. Ze is zo mooi en intelligent en uiteindelijk voel ik door Lena nu twee keer die liefde voor de prijs van één», vertelde Younes daar eerder over in Het Laatste Nieuws.

Instagram Stories / @eline.lambrix

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/huis-gemaakt-finalisten-younes-en-eline-uit-elkaar-ik-heb-hier-niet-om-gevraagd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels