HomeNieuwsEntertainmentHoogzwangere Qmusic-dj Jolien Roets poseert met blote buik: «Zo mooi!» (foto)

Hoogzwangere Qmusic-dj Jolien Roets poseert met blote buik: «Zo mooi!» (foto)

Qmusic-presentatrice Jolien Roets schittert samen met haar partner Hakim Chatar in een fotoshoot. Jolien deelde enkele kiekjes op Instagram, waar overenthousiast gereageerd wordt.

Ze hebben samen al een zoontje (Idris Mehdi Chatar, bijna 2), maar binnenkort komt daar nog een kleintje bij. Een meisje, zo lieten ze eerder al weten. Voor Billie.be lieten ze zich samen vereeuwigen voor de camera, mét bolle buik. «Oh mijn God, mooiste mensen!», «Jullie stralen!», «Wauw», «Prachtige buik», «Zo mooi en zo mooi zwanger!», reageren hun volgers op Instagram.

Explosieve ruzies

De liefde spat er na een relatie van zeven jaar nog steeds van af. «We zijn nog steeds enorm verliefd op elkaar. Denk ik toch. (lacht) Humor is een belangrijke factor in onze relatie. Ruzies kunnen wel eens explosief zijn. Ik probeer de confrontatie altijd uit de weg te gaan, terwijl Jolien de eeuwige babbelaar is die meteen verhaal wil komen halen», glundert Hakim in het lifestylemagazine.

Perfecte papa

Ook Jolien is nog steeds erg gelukkig met haar ventje. «We vullen elkaar perfect aan. Terwijl ik heel beredeneerd ben, is Hakim eerder impulsief. Ik plan op lange termijn. Hij leeft in het nu. Hakim is ook supercreatief en heel zorgzaam. Niks is hem teveel. Hij is de perfecte papa voor ons zoontje en zal dat ook zijn voor ons dochtertje dat in aantocht is», klinkt het.

Instagram CppIMiBDjFv


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/showbizz/hoogzwangere-qmusic-dj-jolien-roets-poseert-met-blote-buik-zo-mooi-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels