HomeNieuwsEntertainmentHoogzwangere Laura uit ‘Blind Getrouwd’ deelt lingeriefoto: «40 weken en nog steeds...

Hoogzwangere Laura uit ‘Blind Getrouwd’ deelt lingeriefoto: «40 weken en nog steeds niets»

Laura Lieckens, die we kennen uit ‘Blind Getrouwd’, staat op het punt om te bevallen. Ze deelde een foto van haar bolle buik en laat weten dat de baby nu stilaan mag gaan komen…

Eind februari maakte Laura Lieckens bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Samen met haar vriend Yorben (29), die zelf al een dochtertje heeft uit een vorige relatie, kijkt ze enorm hard uit naar hét moment.

Ongeduldig

De 29-jarige interieurarchitecte is inmiddels 40 weken zwanger, dus lang kan dat niet meer duren. «40 weken en nog steeds niets. We wachten ongeduldig op je komst. Iemand nog tips buiten, joggen, kuisen, tonic, ananas,…», schrijft ze op Instagram bij een foto waarop ze in lingerie poseert.

Vrijpartij

Haar volgers geven enkele tips, al zal vooral de natuur haar werk moeten doen. «Vooral veel genieten van die laatste momenten! Eens je bevallen bent en er gaat wat tijd over, wou je dat je je baby nog een laatste keer kon voelen in je buik», «Zo mooi zwanger! En nee, niks helpt. De baby komt wanneer de baby dat wil», en «Hier heeft een goede vrijpartij alles in gang gezet», lezen we onder meer in de reacties.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/hoogzwangere-laura-uit-blind-getrouwd-deelt-lingeriefoto-40-weken-en-nog-steeds-niets

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels