Vind ons op

Zita

Hoogzwangere Jørney uit ‘Ex on the Beach’ breekt met vriend: «Hij is vreemdgegaan»

Entertainment

Hoogzwangere Jørney uit ‘Ex on the Beach’ breekt met vriend: «Hij is vreemdgegaan»

Jørney, die we kennen uit ‘Ex on the Beach’, is niet meer samen met Odim. Hij zou haar bedrogen hebben. Dat laat ze weten op Instagram.

Jørney en Odim deden mee in de meest recente editie van ‘Ex on the Beach’. Onlangs maakte de 24-jarige blondine uit Breda bekend dat ze zwanger is van hem. Ze twijfelden een tijdje, maar uiteindelijk besloten ze om het kindje te houden. «Wat er rondgaat over mijn zwangerschap, is waar. Ik ben nu al een tijdje zwanger en de reden dat ik het niet heb verteld, is omdat ik eigenlijk in alle rust met Odim samen wilde nadenken over welke beslissing wij zouden nemen. En niet in een sociale gijzeling terecht wilde komen. We zijn samen tot de conclusie gekomen dat we het graag willen houden. We zijn er toch best wel blij mee», klonk het eerder.

Overspel

Intussen zijn de twee uit elkaar. Volgens Jørney heeft Odim haar bedrogen met een andere vrouw. «Voor alle mensen die vragen stellen waarom de foto’s van Odim en mij weg zijn… Hij is vreemdgegaan, dus het is over en uit tussen ons. Verder wens ik hem het allerbeste en ga ik er alles aan doen om mij voor te bereiden op de bevalling over 5 weken. Het zou fijn zijn als jullie mijn situatie respecteren en mij met vragen over hem met rust laten», schrijft ze op Instagram.

Instagram Stories / @jurney.hendrikx

YouTube / Jørway

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/hoogzwangere-jorney-uit-ex-beach-breekt-met-vriend-hij-vreemdgegaan

Meer in Entertainment

To Top