HomeNieuwsEntertainmentHollywoodactrice verschijnt op rode loper zonder ondergoed: «Moeilijk voor de fotografen om...

Hollywoodactrice verschijnt op rode loper zonder ondergoed: «Moeilijk voor de fotografen om zich te concentreren» (foto)

Niet alleen Heidi Klum werkte zich in de spotlights op de rode loper in Cannes, ook Wallis Day viel op met een outfit waaronder ze geen ondergoed droeg. «Oh mijn God, die jurk!», klinkt het in de reacties.

Vorige week trok het Duitse model Heidi Klum alle aandacht op de rode loper in Cannes met een gedurfde gele jurk met een omgekeerde decolleté. Maar ook de Britse actrice Wallis Day, die onder meer te zien is in de Netflix-serie ‘Sex/Life’, waagde zich aan een opvallende outfit. De 28-jarige ‘Hollyoaks’-actrice opteerde voor een zilveren, glinsterende jurk waaronder ze geen beha en slip lijkt te dragen.

Perfectie

Ze deelde enkele kiekjes ervan op Instagram, waar haar volgers hun enthousiasme niet onder stoelen of banken steken. «Zo aantrekkelijk», «Oh mijn God, deze jurk. Je ziet er fantastisch uit», «Moeilijk voor de fotografen om zich te concentreren», «Perfectie», «Schoonheid», en «Gewoonweg adembenemend», klinkt het onder meer in de reacties.

Instagram Csqg2WYNmkT


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/hollywoodactrice-verschijnt-op-rode-loper-zonder-ondergoed-moeilijk-voor-de-fotografen-om-zich-te

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels