HomeNieuwsEntertainmentHilarisch! Backstreet Boys verkleden zich als Spice Girls

Hilarisch! Backstreet Boys verkleden zich als Spice Girls

De Backstreet Boys hebben een vleugje ‘Girl Power’ toegevoegd aan hun recentste optreden. De boysband verkleedde zich als de net zo iconische nineties-groep Spice Girls en coverde hun grootste hits.

De Backstreet Boys zijn terug van weggeweest, en ze hebben er duidelijk weer zin in! Tijdens de cruise ‘Party Like It’s 1993′ van Miami naar het eiland Grand Turk hebben de boys hun innerlijke Spice Girls laten zien. De heren besloten om zelfs even van naam te veranderen. Als ‘Spice Boys’ coverden ze de grootste hits van de Spice Girls, waaronder Wannabe en Spice Up Your Life.

Jurkje met Britse vlag

Uiteraard kroop Nick Carter in de huid van Emma ‘Baby Spice’ Bunton. Hij droeg een kort roos jurkje, een blonde pruik met twee staartjes en uiteraard plateauschoenen. AJ McLean verscheen in een outfit met luipaardprint als Melanie ‘Scary Spice’ Brown. Brian Littrell speelde Melanie ‘Sporty Spice’ Chisholm. Hij pakte uit met een crop top en sportbroek.

Instagram Photo

Kevin Richardson werd Victoria ‘Posh Spice’ Beckham dankzij een zwarte jumpsuit. Howie Dorough was misschien nog wel het meest hilarisch als Geri ‘Ginger Spice’ Halliwell. Hij daagde op in het beroemde strakke jurkje met de Britse vlag op en maakte zijn outfit compleet met knalrode laarsjes.

Emma Bunton reageert

Na het optreden deelde Nick Carter een foto van zijn outfit op Twitter en vroeg hij aan Emma Bunton hoe hij het gedaan had. Die antwoordde dat ze het fantastisch vindt en dat ze zijn kleedje ook wel wil dragen.

Instagram Photo

Het bericht Hilarisch! Backstreet Boys verkleden zich als Spice Girls verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels