HomeNieuwsEntertainmentHeeft Josje Huisman (ex-K3) een nieuwe vriend?: «Hun relatie wordt geheimgehouden»

Heeft Josje Huisman (ex-K3) een nieuwe vriend?: «Hun relatie wordt geheimgehouden»

Een jaar nadat ze brak met de papa van haar kind, zou Josje Huisman de liefde opnieuw gevonden hebben. Dat beweert althans roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, al moet dat nieuws dus met een korreltje zout genomen worden…

In mei van vorig jaar raakte bekend dat Josje en Cle Gyimah uit elkaar waren. Drie jaar eerder werd hun zoontje Kamari geboren. Intussen reist de 36-jarige zangeres Europa rond in haar camper.

Niet alleen op vakantie

Volgens de Nederlandse roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is er ook nog iemand anders bij, een man die luistert naar de naam Leon. «Dit is haar nieuwe vriend, Leon (36), een creative director uit Zwolle. Misschien ken je hem ook als de ex van influencer Mode Rosa. Sinds een aantal maanden is Josje teruggekomen uit België en ook in Zwolle gaan wonen met haar zoontje, dus dat is lekker dichtbij. Ze zijn nu samen op vakantie, lekker aan het touren met de camper van Jos!», schrijft ze op Instagram.

Foto van Josje

Ze voegt er een foto aan toe die Leon op zijn Instagram gedeeld heeft en waarop Josje te zien zou zijn. «De relatie wordt nog geheimgehouden naar de buitenwereld toe, maar Leon zal wel ontzettend trots zijn op zijn knappe verovering, want hij post al wel stiekem foto’s van haar. Welkom terug in Nederland, Jos. En veel geluk samen», aldus Yvonne.

Klaar voor nieuwe liefde

Twee weken geleden zei Josje nog in een interview met Het Laatste Nieuws dat ze nog steeds single is, maar wel openstaat voor een nieuwe liefde. «En toch geloof ik nog steeds in de liefde. Het is niet uitgedraaid zoals ik voor ogen had en fijn was het natuurlijk niet. Ik had tijd nodig om alles een plaats te kunnen geven. Voor Kamari is het echter belangrijkst dat hij zijn mama ontspannen en gelukkig ziet. Het contact met mijn ex is bovendien nog goed, we zorgen samen voor ons kindje. Ik voel me intussen klaar voor een nieuwe relatie, maar ik ben niet naarstig op zoek. Het liefst kom ik gewoon iemand in het wild tegen», knipoogde ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/heeft-josje-huisman-ex-k3-een-nieuwe-vriend-hun-relatie-wordt-geheimgehouden

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels