HomeNieuwsEntertainmentHeeft Courtois de liefde gevonden bij Spaans model?

Heeft Courtois de liefde gevonden bij Spaans model?

De gespecialiseerde Spaanse pers is in de ban van een mogelijke nieuwe romance van Thibaut Courtois. De doelman van Real Madrid is al enkele keren op date gespot van de zes jaar oudere Alba Carillo. De blondine is een model en de ex-vrouw van de Spaanse tennisser Feliciano Lopez.

Het lijkt erop dat Thibaut Courtois opnieuw een vriendin heeft. De doelman van de Rode Duivels is al enkele keren opgemerkt in het gezelschap van Alba Carillo, een model van 32 jaar oud. Zelf is Courtois zes jaar jonger. Carillo is geen onbekende in Spanje. Het gerucht van een relatie tussen de twee stond dan ook op de cover van het magazine Semana.

(Lees verder onder de foto)

Foto Semana

Het liefdesleven van Carillo siert wel vaker de roddelpers in Spanje. Eerder was ze al eens samen met Fonsi Nieto, die motorrijder is in de in Spanje heel populaire MotoGP en Superbike. Het model heeft er ook een huwelijk van twee jaar opzitten met de Spaanse tennisser Feliciano Lopez, maar dat liep niet zo goed af. “Wat een geluk dat ik ‘Feli’ nooit meer hoef te zien en dat hij mij nooit meer moet zien”, zei ze daarover al in Semana.

(Lees verder onder de foto)

  o  ? #nosvamos #feliz #planazo

A post shared by albacarrillooficial (@albacarrillooficial) on

Zelf is Courtois ook geen onbesproken blad als het op de liefde aankomt. De Limburger heeft twee kinderen met zijn Spaanse ex-vriendin Marta: Adriana en Nicolás. Zij waren een van de redenen om Chelsea in te ruilen voor Real Madrid. Na een overstap logeerde hij zelfs weer even bij hen thuis, maar de doelman gaf eerder al aan dat de relatie definitief voorbij is. “We hebben nog steeds een bijzonder vriendschappelijke relatie. Ik kom super overeen met Marta”, vertelde hij in Het Laatste Nieuws.

Het bericht Heeft Courtois de liefde gevonden bij Spaans model? verscheen eerst op Metro.

HET WEER VANDAAG

Brussel
onbewolkt
25.1 ° C
26.5 °
23.2 °
43 %
4.1kmh
0 %
zo
25 °
ma
29 °
di
31 °
wo
25 °
do
26 °

Populaire Artikels