HomeNieuwsEntertainmentHarrie van ‘Ex on the Beach’ krijgt eigen realityserie

Harrie van ‘Ex on the Beach’ krijgt eigen realityserie

Harrie was de koning van de villa in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, en ziet dat nu ook beloond met een eigen realityshow. In de serie ‘Harrie: Van Het Kamp Naar De Ring’ krijgen we een exclusief kijkje in zijn leven.

Spike stapt binnen in de wereld van het woonwagenkamp waar Harrie samen met zijn familie woont. De realityster, die met zowat elk meisje het bed deelde in EOTB, toont alle facetten van zijn leven.

Tijdens zijn voorbereiding op een amateur bokswedstrijd zien we iedereen voorbijkomen: zijn ouders, oma, tante Liesbeth en natuurlijk zijn hondje Pablo. Het schept ook een beeld van het leven op een woonwagenkamp.

WFL Boxing Influencers

“Ik kijk er heel erg naar uit dat Nederland ook een andere kant van mij leert kennen”, aldus Harrie aan RTL Boulevard. “Een kant vol met mijn ambities, mijn familie, topsport en natuurlijk ook de nodige gezelligheid! Ik wil iedereen kennis laten maken met mijn afkomst: het boksen en het leven van reizigers op een woonwagenkamp.”

Op 26 oktober doet Harrie mee aan een gevecht tijdens de WFL Boxing Influencers. Zijn realityshow zal vanaf 23 september iedere maandag 21.30 uur te zien zijn op Spike.

Hieronder beelden van toen presentator Koen Kardashian langsging bij Harrie zijn familie ten tijde van ‘Ex on the Beach’.

Het bericht Harrie van ‘Ex on the Beach’ krijgt eigen realityserie verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels