Vind ons op

Zita

Halfnaakte Christina Aguilera doet Instagram ontploffen: «OMG, ik kan dit niet aan!» (foto)

Entertainment

Halfnaakte Christina Aguilera doet Instagram ontploffen: «OMG, ik kan dit niet aan!» (foto)

De Amerikaanse zangeres Christina Aguilera heeft een gewaagde foto gedeeld die gigantisch veel likes heeft opgeleverd. «Perfectie», klinkt het onder meer in de reacties.

Christina Aguilera is aanstaande zaterdag headliner op het LadyLand Festival in Brooklyn (New York). Om haar aanwezigheid in de kijker te zetten, postte de 40-jarige zangeres van onder meer ‘Genie in a Bottle’ en ‘Lady Marmalade’ een Instagramfoto waarop ze enkel een jeansbroek draagt. Haar borsten heeft ze gedeeltelijk bedekt met haar lange blonde haren.

Viraal

Doorgaans behaalt een foto op haar Instagram 100.000 tot 200.000 likes, maar in dit geval werd het kiekje al meer dan 700.000 keer geliket. Haar volgers steken hun enthousiasme niet onder stoelen of banken. «Godin», «Perfectie! Ik hou van je», «De mooiste vrouw», en «Oh mijn God, ik kan dit niet aan», zijn maar enkele van de meer dan 8.000 reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/halfnaakte-christina-aguilera-doet-instagram-ontploffen-omg-ik-kan-dit-niet-aan-foto

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top