HomeNieuwsEntertainmentHailie, de 25-jarige dochter van rapper Eminem, deelt mooie bikiniselfie. Fans lovend:...

Hailie, de 25-jarige dochter van rapper Eminem, deelt mooie bikiniselfie. Fans lovend: “Je ziet er prachtig uit!” (foto)

Fans van de immens populaire rapper Eminem zijn al minstens sinds 2005 op de hoogte van het bestaan van Hailie Jade Scott Mathers, Eminems dochter.

Want toen veroverde ‘When I’m Gone’, een single uit het album ‘Curtain Call: The Hits’, de hitlijsten. In het nummer richt de rapper zich rechtstreeks tot zijn oogappel.

Vele fans van Eminem voelen zich dan ook al behoorlijk ‘oud’, wetende dat Hailie ondertussen al 25 jaar oud is! Dezer dagen gaat ze als ware influencer door het leven. En met 2.1 miljoen volgers, die haast dagelijks smeken om nieuwe content, heeft ze haar handen ongetwijfeld meer dan vol.

“Je ziet er prachtig uit”

Hailie post dan ook regelmatig wat nieuws op haar Instagram-pagina. Gisteren, bijvoorbeeld, deelde ze onderstaande bikiniselfie op het populaire sociale netwerk. “Klaar voor AL de zomerse dagen”, schrijft ze bij het prentje.

Uiteraard, wat had je gedacht, reageren haar fans aan recordtempo. “Je ziet er prachtig uit”, klinkt het. “Ik hou van je look. Ik kan niet wachten op de zomer”, gaat iemand verder. “Wat een babe”, besluit een andere fan nog. Kijk maar:

En voor de Eminem-fans nog even deze:

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels