Vind ons op

Zita

Had je deze enge fout al gespot in de eerste aflevering van ‘Friends’?

Entertainment

Had je deze enge fout al gespot in de eerste aflevering van ‘Friends’?

Fouten maken is menselijk. Het overkomt ons allemaal dagelijks weleens – de ene keer gaat het om een onschuldige vergissing, de andere keer is de fout al wat serieuzer. Bij de meeste mensen gaat zoiets echter onopgemerkt voorbij, maar als je voor televisie werkt zit dat wel anders.

Bij series als ‘Friends’ die seizoenenlang op het kleine scherm verschijnen, is het niet meer dan logisch dat er af en toe eens een foutje in sluipt. Wat minder logisch is, is het feit dat die vaak lange tijd onopgemerkt voorbijgaan. Twitteraar Jarett ontdekte onlangs zo’n glitch in de allereerste aflevering van ‘Friends’.

Twee keer Phoebe

De eerste aflevering, dat is inderdaad die waarin Rachel wegloopt van haar huwelijk en ze iedereen leert kennen. Wanneer de groep vrienden zich in het appartement bevindt, vertelt Phoebe aan Rachel in de keuken dat ze net vier wimpers bij zichzelf heeft uitgetrokken en dat ze vreest dat dat geen goed teken is. In het volgende shot bevindt Phoebe zich plots als bij wonder in de zetel. Een montagefout zonder twijfel, maar best wel een enge als je het ons vraagt. Oordeel gerust zelf.

Meer in Entertainment

To Top