HomeNieuwsEntertainmentGwyneth Paltrow haalt slag thuis in ’skiproces’

Gwyneth Paltrow haalt slag thuis in ’skiproces’

Hollywoodster Gwyneth Paltrow heeft haar slag thuis gehaald tijdens een rechtszaak over een skiongeval. Acht juryleden in de staat Utah oordeelden dat de actrice geen schuld had aan een ongeval dat in 2016 plaatsvond, waarover discussie was ontstaan over wie tegen wie skiede.

De jury vond daarentegen dat de eiser, een 76-jarige man, volledige schuld treft. Hij moet haar nu een symbolische schadevergoeding van één Amerikaanse dollar betalen.

«Bewusteloos achtergelaten»

De skiër, Terry Sanderson, had in 2019 een zaak aangespannen tegen de inmiddels 50-jarige Paltrow. Hij eiste 3 miljoen dollar van haar omdat ze – zo beweerde hij – tegen hem was geskied op een skipiste in Utah. Sanderson verklaarde dat Paltrow op een «gevaarlijke» manier tegen hem was geskied, alvorens weg te rennen en hem bewusteloos achter te laten. Hij liep bij de botsing gebroken ribben en een hersenletsel op, maar zei dat hij ook blijvende mentale schade heeft.

Paltrow diende op haar beurt een tegenklacht in en zei dat de man tegen haar was geskied en dat zij dus geen schuld trof. Ze eiste een symbolische dollar voor de geleden schade.

Starstruck

Op sociale media werd gesmuld van het ‘skiproces’. Modebloggers schreven verschillende posts over de rechtbankoutfits van Paltrow en ook de advocate van Sanderson was kop van jut, omdat zij nogal onder de indruk leek te zijn van de Hollywoodster.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/gwyneth-paltrow-haalt-slag-thuis-skiproces

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels