HomeNieuwsEntertainmentGrote Spice Girls-tentoonstelling opent in Londen

Grote Spice Girls-tentoonstelling opent in Londen

Fans van Posh, Ginger, Scary, Sporty en Baby Spice opgelet, want sinds dit weekend is er een speciale expo helemaal gewijd aan de vijf Spice Girls. Die belooft je honderd kostuums en duizenden memorabilia van de populaire Britse girlsband.

“Een fantastische trip in de geschiedenis van de pop”, zo wordt de tentoonstelling beschreven op de website van de nieuwe Spice Girls-tentoonstelling in Londen. Vanaf vorig weekend kan je je vergapen aan de bekende kostuums en glitterjurkjes van de zangeressen. En dat is geen moment te vroeg, want de crop top van de jaren negentig is weer helemaal in.

Impact op tijdsgeest

De expo zou de grootste muziektentoonstelling ooit zijn, en kwam tot stand in samenwerking met fans en verzamelaars van de Spice Girls. Volgens curator Alan Smith-Allison, megafan is van de Girl Power van de groep, hebben de meiden veel betekend voor hun publiek. “De Spice Girls waren erg bezig met zichzelf zijn en dat heeft een grote impact gehad op de tijdsgeest. Hun fans werden meer zelfzeker en durfden af te wijken van de opgelegde regels.” Nog tot 20 augustus kan je met je bestie naar Spice Up Londen, want ‘friendship never ends’, toch?

 

Het bericht Grote Spice Girls-tentoonstelling opent in Londen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels