HomeNieuwsEntertainmentGloednieuwe CORE Festival kondigt reeks nieuwe namen aan

Gloednieuwe CORE Festival kondigt reeks nieuwe namen aan

Het nieuwe CORE Festival heeft een nieuwe reeks namen gelost voor haar indrukwekkende line-up. De Britse rapsensatie Stormzy, de Zuid-Koreaanse sfeermaakster Peggy Gou en de Amerikaanse hiphoplegende Nas worden aan de affiche toegevoegd, samen met de Belgische Lous and the Yakuza.

Het CORE festival is een samenwerking tussen Tomorrowland en Rock Werchter. Het gloednieuwe zomerfestival vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei in het Ossegempark, vlakbij het Atomium. Er zijn vier podia. Op het outdoor podium Ardo wordt een mix gebracht van hiphop, R&B en soul. Daar zullen Lous and the Yakuza, Nas en Stormzy hun opwachting maken. Eerder werden hier ook al Celeste, Action Bronson, Ezra Collective, Paul Kalkbrenner, Jamie xx en Sylvie Kreusch aangekondigd.

Zwoele beats

Altverda is het tweede podium in open lucht en dat is gewijd aan de alternative dance. Peggy Gou is daar de absolute blikvanger met haar zwoele beats. Zij zal het podium delen met onder meer Daniel Avery, DJ Harvey, Nina Kraviz, Ross From Friends en rRoxymore. Op de indoor Endoma stage spelen een reeks live acts waaronder The Blaze, Caribou, Dora Jar, Fatima Yamaha, Mariah the Scientist, MEUTE, Mura Masa, Sam Gellaitry (live), SOHN en Yeule. Tot slot is het intieme Orlo podium met onder meer Agoria, Bibi Seck, CC:DISCO!, Chaos In The CBD, Horse Meat Disco, Mr. Scruff, Sassy J en Sofia Kourtesis.

Tickets zijn beschikbaar via corefestival.com. Een dagticket is er vanaf 67 euro (inclusief servicekosten), een weekendticket vanaf 123 euro (inclusief servicekosten).

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/gloednieuwe-core-festival-kondigt-reeks-nieuwe-namen-aan

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels