HomeNieuwsEntertainmentGisele Bündchen gebruikt moedermelk als medicijn

Gisele Bündchen gebruikt moedermelk als medicijn

Moedermelk is een wondermiddeltje, tenminste volgens Gisele Bündchen. Het topmodel vertelt in een interview met PEOPLE dat ze haar moedermelk voor van alles gebruikte en het “een magisch iets vindt”.

Bacteriën

“Als mijn kinderen iets in hun ogen hadden, deed ik moedermelk in hun ogen. Voordat ze moesten vliegen regelde ik een druppelaar en druppelde ik melk in hun neusjes om de bacteriën in het vliegtuig te weren”, herinnert het topmodel zich.

Thuismedicijn

Omdat haar moedermelk zo goed van pas kwam, vertelt Bündchen dat ze, toen het tijd was om te stoppen met borstvoeding, een voorraadje melk invroor dat ze kon gebruiken als thuismedicijn. “Mijn kinderarts zei: ‘Als je het zou kunnen bottelen zou dit het perfecte medicijn voor alles zijn’, dus ik heb een hele voorraad bevroren nadat ik stopte met het geven van borstvoeding.”

Ontbijtgranen

Het model verklapt zelfs dat ze de moedermelk gebruikte in de ontbijtgranen van haar kinderen. “Ik weet het, ik was een beetje een gekkie”, geeft ze lachend toe, “Maar ik voelde me zo gezegend dat ik dat kon doen.”

 

Het bericht Gisele Bündchen gebruikt moedermelk als medicijn verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels