HomeNieuwsEntertainmentGinny uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft vreselijk nieuws: «Moeilijkste beslissing uit mijn...

Ginny uit ‘Boer zkt Vrouw’ heeft vreselijk nieuws: «Moeilijkste beslissing uit mijn leven»

Droevig nieuws voor Ginny, die we nog kennen uit het meest recente seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Ze heeft afscheid moeten nemen van haar paard. «Ik hoop dat je weet dat ik echt alles geprobeerd heb om je te helpen», klinkt het.

«Mijn hart brak vandaag letterlijk in een miljoen stukjes», begint Ginny het pakkende bericht op Instagram. De 27-jarige dierenartsassistente – die in ‘Boer zkt Vrouw’ door aardappelboer Kim gekozen werd, maar achteraf alsnog ingeruild werd voor Emi – schrijft hoe haar paard Cender maandag last had van een hevige koliek, een darmverstopping die soms levensbedreigend kan zijn. Ze bracht hem onmiddellijk naar het ziekenhuis, waar hij onder het mes ging. «De operatie is goed verlopen, maar je geraakte niet meer recht na de operatie», vertelt ze.

Alles geprobeerd

Uiteindelijk moest ze hem laten inslapen. «Ik hoop dat je weet dat ik echt alles geprobeerd heb om je te helpen, mijn liefste jongen. Maar na een hele nacht en dag niet op te staan, moest ik de moeilijkste beslissing uit mijn leven nemen. Het spijt me zo. Je kan nu vrij rondlopen met Theo», klinkt het.

Eerste eigen paard

Cender werd 13 jaar. «Ik ga je echt zo hard missen, je grappige gezicht, jij die me elke keer begroette toen je me zag. Ik ga onze knuffels en gewoonweg alles aan je missen. Je was mijn eerste eigen paard, en het waren de beste 10 jaar van mijn leven om jou bij me te hebben. Ik zal altijd van je houden», besluit ze.

Instagram CkJTaD7NgFc


Instagram CeTzcM9o7HJ


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ginny-uit-boer-zkt-vrouw-heeft-vreselijk-nieuws-moeilijkste-beslissing-uit-mijn-leven

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels