HomeNieuwsEntertainmentCandice uit ‘Blind Getrouwd’ imponeert volgers met bikinifoto: «Wow, wat een lichaam!»

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ imponeert volgers met bikinifoto: «Wow, wat een lichaam!»

Candice Martens, die we nog kennen uit ‘Blind Getrouwd’, krijgt heel wat complimenten op een foto waarop ze in bikini poseert. «Een bom van een vrouw», klinkt het onder meer.

Wie ‘Blind Getrouwd’ vorig jaar gevolgd heeft, weet maar al te goed wie Candice Martens is. De 33-jarige spring-in-‘t-veld, die de bijnaam ‘bom van Beveren’ kreeg, zocht en vond de liefde bij Marijn Lenaerts (36). In augustus van dit jaar deelde het koppel echter mee dat hun sprookje over & out is.

Privézwembad

Onlangs trok Candice met enkele vriendinnen naar het Griekse eiland Rhodos. «Ik heb vorige week genoten van super tof gezelschap! En omg het zonnetje en jaaa 2 hotels hadden een private pool en zicht op zee! Loved it!», schrijft ze enthousiast op Instagram. Ze deelde tevens enkele vakantiefoto’s, waaronder eentje waarop ze in bikini geniet van het zwembad.

Stralend

Haar volgers reageren vol bewondering. «Je ziet er telkens weer stralend en gelukkig uit», «Wow, wat een lichaam!», «Mooie bikini», «Jij bent echt een bom van een vrouw, hoor!», en «Knappe foto’s», lezen we onder meer in de reacties.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Instagram CkGoe7Wrj2P


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/candice-uit-blind-getrouwd-imponeert-volgers-met-bikinifoto-wow-wat-een-lichaam

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels