HomeNieuwsEntertainmentGigi Hadid krijgt kritiek op okselhaar

Gigi Hadid krijgt kritiek op okselhaar

Miley Cyrus, Jemima Kirke en Madonna: er zijn heel wat sterren die een toefje okselhaar durven tonen. Nu kan ook Gigi Hadid aan dat lijstje worden toegevoegd.

Aanleiding is de adventkalender van LOVE Magazine, die bestaat uit een reeks video’s met de bekendste modellen van het moment. In één van die filmpjes toont de vriendin van Zayn Malik haar bokskunsten én haar ongeschoren oksels. Een stunt die niet door iedereen geapprecieerd wordt, zo blijkt uit de vele venijnige reacties op sociale media. “Dit is walgelijk” of “Okselhaar is allesbehalve hygiënisch”, klinkt het.

Bewust statement?

Gelukkig zijn er ook heel wat mensen die het topmodel bejubelen om haar actie, omdat ze vinden dat okselhaar puur natuur is. Nog anderen twijfelen of Hadid bewust een statement wou maken. Ze vermoeden dat er eerder wat plukjes van een vest zijn blijven plakken in de oksels van de 22-jarige Amerikaanse, en het lijkt erop dat ze het bij het rechte eind hebben. Make-upartiest Hugo Vanggo verklapte aan Vogue dat het inderdaad om pluis gaat. 

Of Hadid per se het taboe op okselhaar bij vrouwen wil doorbreken, doet er eigenlijk niet echt toe. Haar boodschap bij het filmpje is des te belangrijker. “De kalender is een viering van epische mensen die grenzen durven verleggen.” Laten we vooral dat onthouden.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels