HomeNieuwsEntertainment‘Gespreksavond’ met Nick Cave in De Roma razendsnel uitverkocht

‘Gespreksavond’ met Nick Cave in De Roma razendsnel uitverkocht

De ‘gespreksavond’ van de Australische rocklegende Nick Cave in de Roma is donderdagochtend in sneltempo hopeloos uitverkocht geraakt. Volgens de concertzaal duurde het amper tien minuten voor de 1.340 tickets de deur uit waren. Er wordt een wachtlijst aangelegd, maar er komt geen tweede avond.

‘Conversations with Nick Cave’ is een nieuw concept van de muzikant waarbij hij niet alleen een aantal van zijn beste nummers live brengt op piano, maar ook nadrukkelijk in dialoog gaat met zijn fans. Het publiek mag de 61-jarige artiest vragen stellen over allerlei onderwerpen, zonder taboes. Ze moeten dan wel het Engels machtig zijn. Zelf heeft Cave het over “een oefening in verbondenheid”. Het concept ontstond in de nasleep van zijn meest recente tour met zijn band The Bad Seeds en was in Australië en Nieuw-Zeeland al een enorm succes. Later dit voorjaar komt Cave ermee naar Europa en het concert in De Roma is het enige in ons land.

10.000 mensen

De Roma laat weten dat er bij de start van de voorverkoop om 10 uur meer dan 10.000 mensen geprobeerd hebben een ticket te bemachtigen. Tot technische problemen leidde dat gelukkig niet.

Het bericht ‘Gespreksavond’ met Nick Cave in De Roma razendsnel uitverkocht verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels