HomeNieuwsEntertainmentGedaan met binnengluren bij Jeroen Meus

Gedaan met binnengluren bij Jeroen Meus

Slecht nieuws voor ‘Dagelijkse Kost’-fans. Nadat de keuken van Jeroen Meus opnieuw te maken kreeg met vandalisme, werd beslist dat je ’s avonds niet langer kan binnenkijken in het pand. “Ons water kookt over”, klinkt het. 

De keuken van Jeroen Meus bevindt zich in het centrum van Leuven. Normaal gezien kunnen nieuwsgierige fans een kijkje nemen door het raam, maar daar zal vanaf nu een einde aan komen. Eerder deze week werd er een fiets door het raam gegooid, wat de hele voorruit vernielde. En daar kunnen de producers niet mee lachen.

Niet de eerste keer 

Het is niet de eerste keer dat de zaak met vandalisme te maken krijgt. Zo werd in 2017 al eens een fiets door de ruit gegooid en verwisselden onlangs enkele grappenmakers de ‘S’ en de ‘T’, waardoor de naam van het programma veranderde in ‘Dagelijkse Kots’.

De maat is vol 

Het productieteam heeft er genoeg van. “Ons water kookt over. Wij laten dag en nacht de lichten branden zodat de mensen kunnen binnenkijken”, vertelt producer Bart Verbeelen in het Nieuwsblad. “Daar komt nu een einde aan. We gaan rolluiken laten plaatsen, waardoor er ’s avonds niets meer te zien zal zijn.” Het team laat nog weten dat ze de situatie betreuren, maar dat er niets anders op zit.

Het bericht Gedaan met binnengluren bij Jeroen Meus verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels