HomeNieuwsEntertainment'First Dates'-serveerster wil 'transformatie' tonen via bikinifoto's, maar fans reageren: "Prachtig op...

‘First Dates’-serveerster wil ’transformatie’ tonen via bikinifoto’s, maar fans reageren: “Prachtig op beide plaatjes!”

Cici Coleman is haar naam. En de 35-jarige dame serveert het eten aan potentiële koppeltjes in de Britse versie van het populaire tv-programma ‘First Dates’.

Met zo’n 170.000 volgers op Instagram, mag ze zich best populair noemen op het sociale netwerk. De dame deelt dan ook geregeld leuke plaatjes en updates. Recent pakte ze bijvoorbeeld uit met twee bikinifoto’s.

“Ik was echt van plan om volop te sporten en goed te eten toen ik op Bali arriveerde. De eerste maand heb ik mijn eigen lichaamsgewicht aan voedsel naar binnen gewerkt omdat het hier zo lekker is. Mijn gemiddelde van 15.000 stappen per dag werd teruggebracht tot soms 3.000 omdat niemand hier wandelt. Toen liep ik een blessure op tijdens het surfen… Nu ik groen licht heb gekregen van de osteopaat, word ik langzaam maar zeker weer de oude. Ik heb alleen wat kleine aanpassingen gedaan. Ik heb vooral geprobeerd mijn suikerinname te verminderen en ik voel me er zoveel beter door! Laten we eens kijken wat de komende weken brengen. Deze foto’s zijn een maand na elkaar genomen”, plaatst ze bij de prentjes.

‘Geen verschil’

Haar volgers zijn er als de kippen bij om lovend te reageren. “Je ziet er op beide plaatjes prachtig uit”, klinkt het. “Ik zie geen verschil. En dat bedoel ik positief”, gaat het verder. “Je bent sowieso zeer knap”, besluit een laatste fan nog. Hoog tijd, denken we dan, om een kijkje te nemen!

Foto: Instagram – Bron: Daily Star

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels