Vind ons op

Zita

Fans van Kylie Jenner niet te spreken over haar nieuwe auto

Entertainment

Fans van Kylie Jenner niet te spreken over haar nieuwe auto

Kylie Jenner heeft zich niet populair gemaakt door op te scheppen over haar nieuwe vierwieler. Die kostte ettelijke miljoenen euro’s, wat kwaad bloed zette bij heel wat fans.

Onlangs plaatste de 22-jarige cosmetica-ondernemer een video op Instagram van haar splinternieuwe Bugatti Chiron. Daar betaalde ze maar liefst 3 miljoen dollar (2.728.749 euro) voor. Op de beelden was te zien hoe ze door Los Angeles cruisede met de witte bolide met oranje interieur.

Mensen zonder eten

Heel wat volgers reageerden ontzet door het feit dat ze zoveel geld uitgaf aan een auto. “Hoe kun je dit voor jezelf verantwoorden terwijl er ook mensen zijn die niet te eten hebben?” en “Nog een auto. Er zijn ook mensen die maar met moeite de eindjes aan elkaar kunnen knopen. Ik ben blij voor haar, maar wanneer is het een keer genoeg?”, klonk het onder meer op sociale media.

Bericht verwijderd

De halfzus van Kourtney en Kim Kardashian reageerde niet op de kritiek, maar verwijderde zondag wel de bewuste posts. Het vermogen van Jenner wordt geschat op één miljard dollar.

Het bericht Fans van Kylie Jenner niet te spreken over haar nieuwe auto verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

To Top