Vind ons op

Zita

Fans ongerust: Britney Spears verwijdert plots Instagramaccount

Entertainment

Fans ongerust: Britney Spears verwijdert plots Instagramaccount

Grote paniek bij de fans van Britney Spears. Want enkele dagen nadat de popster haar verloving had aangekondigd, verdween plots haar Instagramprofiel. De 39-jarige zangeres reageerde ondertussen al via Twitter, maar wist de ongerustheid bij haar fans niet weg te nemen.

Wie de Instagrampagina van Britney Spears probeert te openen, krijgt sinds kort ‘Deze pagina is niet beschikbaar’ te lezen. En die melding zorgde bij heel wat van haar 30 miljoen volgers voor bezorgdheid. «Kan iemand me alstublieft zeggen waar de legendarische Britney Spears naartoe is?», schreef iemand. En ook: «Haar Instagram is verdwenen! Ik word gek!»

Die paniek is volgens de Amerikaanse zangeres nergens voor nodig. Dat zei ze wat later via een post op Twitter, een medium dat Spears normaal gezien niet zo vaak gebruikt. «Niet panikeren, jongens», schreef ze. «Ik las gewoon een korte sociale mediapauze in om mijn verloving te vieren. Ik zal snel terug zijn.»


Spears kondigde vorige week aan dat ze gaat trouwen met haar 27-jarige vriend Sam Asghari. Dat liet ze toen weten via Instagram. Sommige fans vinden het dan ook vreemd dat ze nu verdwijnt van Instagram, maar wel haar account op Twitter behoudt. Op sociale media worden er dan ook heel wat vragen gesteld bij de plotse verdwijning. «Wie verwijdert er nu z’n account als hij een pauze inlast?», vraagt iemand zich af. Anderen denken dan weer dat het niet Britney zelf, maar iemand uit haar omgeving was die de tweet de wereld instuurde.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/fans-ongerust-britney-spears-verwijdert-plots-instagramaccount

Meer in Entertainment

To Top