HomeNieuwsEntertainmentFamilie Beckham wil dolgraag in ‘The Simpsons’

Familie Beckham wil dolgraag in ‘The Simpsons’

De Beckhams willen wel heel graag een rolletje krijgen in ‘The Simpsons’. Acht jaar geleden kreeg de familie te horen niet populair genoeg te zijn om in de animatieserie te komen, maar het ziet ernaar uit dat David nu opnieuw probeert zijn familie te vereeuwigen in Springfield.

 

De artiest Stefano Monda deelt geregeld afbeeldingen van hoe beroemde mensen er volgens hem in The Simpsons uit zouden zien. Ditmaal heeft hij de familie Beckham omgetoverd tot de beroemde gele karaktertjes. Hij deelde de tekening op Instagram en bedankt daarbij David Beckham, wat doet vermoeden dat hij de tekening in opdracht heeft gemaakt.

“Wow, zo dope” 

David deelde het plaatje zelf ook. “Ik bedoel, kom op! Ontzettend bedankt”, schrijft hij enthousiast. Zoon Romeo is al even enthousiast: “O mijn god, dit is zo cool!”. Cruz is het met z’n broer eens: “Wow, zo dope.”

David zou volgens The Mirror proberen genoeg aandacht te krijgen voor de afbeelding om ervoor te zorgen dat hij en zijn gezin nu wel in de serie worden opgenomen. Justin Bieber en Joe Jonas deelden onlangs echter ook al een tekening van Monda, maar volgens de krant zit het verschil hem in het bedankje van de artiest, waaruit zou blijken dat hij de tekening op verzoek heeft gemaakt en niet uit zichzelf.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

I mean come on really  thank you @steart__ …. @victoriabeckham @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #HarperSeven

Une publication partagée par David Beckham (@davidbeckham) le

Het bericht Familie Beckham wil dolgraag in ‘The Simpsons’ verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels