HomeNieuwsEntertainmentFamilie Avicii bouwt zijn website om tot herdenkingsplaats

Familie Avicii bouwt zijn website om tot herdenkingsplaats

De familie van Avicii heeft een originele manier gevonden om de overleden Zweedse dj te eren. Ze lieten de website van de man achter hits als ‘Wake Me Up’ en ‘Hey Brother’ ombouwen tot een plek waar fans berichten en herinneringen kunnen achterlaten. Dat leverde al enkele heel emotionele bijdrages op.

Haal je zakdoek maar boven, want de familie van Avicii heeft op een emotionele en eerbiedige manier de Zweedse dj geëerd. Avicii werd in april dood teruggevonden in zijn hotelkamer in Oman. Zijn website is nu omgebouwd tot een plaats waar fans berichten en herinneringen over de producer van onder andere ‘Wake Me Up’ kunnen plaatsen. “We hebben een plek gecreëerd waar jullie je herinneringen met iedereen kunnen delen en de wereld laten weten wat Avicii voor je betekende”, staat er op de website te lezen.

Tattoo van zijn logo

Fans kunnen boodschappen en/of foto’s achterlaten. Zo postten verschillende mensen al foto’s van het logo van Avicii, met twee driehoeken die de A en V voorstellen. Sommigen hebben het zelfs als tattoo. Andere deelden beelden van optredens, portretten van de dj of een stukje tekst uit een van zijn nummers, zoals ‘The Nights’. “One day you’ll leave this world behind, so live a life you will remember”, gaat het daarin. Meer berichten vind je op zijn website avicii.com.

De exacte doodsoorzaak van Avicii werd door de familie nog niet bekendgemaakt, maar het was wel al langer geweten dat de Zweedse superster kampte met depressies en zijn rol als popartiest. Na zijn overleden stelde zijn familie de volgende verklaring op: “Avicii kon niet langer verder gaan. Hij worstelde met zijn gedachten over betekenis, liefde en geluk.”

Het bericht Familie Avicii bouwt zijn website om tot herdenkingsplaats verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels