HomeNieuwsEntertainmentFamilie Aretha Franklin is niet tevreden over grafrede van pastoor Jasper Williams...

Familie Aretha Franklin is niet tevreden over grafrede van pastoor Jasper Williams Jr.

De familie van de overleden zangeres Aretha Franklin is niet te spreken over de grafrede van pastoor  Jasper Williams Jr. Ze vonden zijn speech “smakeloos” en “ongepast”. 

Williams Jr. gebruikte de begrafenis om enkele van zijn politieke meningen te verkondigen, tot grote ergernis van Franklin’s familie. Ze vonden dat hij op deze manier misbruik maakte van de situatie. De pastoor haalde onder andere enkele sociale kwesties over de zwarte gemeenschap aan. Volgens hem zijn alleenstaande moeders niet in staat om hun zoon op te voeden en ook de Black lives matter-beweging kreeg een veeg uit de pan.

Bill Clinton 

De familie had in het verleden al beroep gedaan op de pastoor voor begrafenissen van familie, maar toen was er geen vuiltje aan de lucht. De afscheidsplechtigheid duurde in totaal acht uur en er waren een reeks beroemdheden zoals Bill Clinton en burgerrechtenactivist Jesse Jackson aanwezig.

Het bericht Familie Aretha Franklin is niet tevreden over grafrede van pastoor Jasper Williams Jr. verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels