HomeNieuwsEntertainmentFAIL. Kourtney Kardashian pleegt fotoshopblunder

FAIL. Kourtney Kardashian pleegt fotoshopblunder

Fans van Kourtney Kardashian moesten even slikken toen ze een van haar laatste posts zagen verschijnen. De realityster plaatste een kiekje van zichzelf in een niets verhullende jurk naast een kerstboom en kerstman. Niks mis mee, ware het niet dat de Amerikaanse haar benen lijkt te hebben weggevaagd.

“Ik houd van horloges en diamanten…en een huis op het strand?”, schrijft Kourtney bij haar foto. Haar volgers reageerden niet op haar tekst, maar vroegen zich af waar haar benen gebleven waren.

De Kardashian lijkt haar dijen en onderbenen dusdanig te hebben gecorrigeerd, dat ze nauwelijks meer bestaan. “Ze ziet er vrij goed uit, maar ze heeft alleen geen benen meer”, schrijft een volger ironisch. Een ander reageert: “Joh…Photoshop much?” En wie niet over haar benen valt, stoort zich weer in aan haar borsten. Haar underboob zou volgens haar volgers namelijk niet echt zijn, maar een stuk vulling dat onder haar topje uit steekt.

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

So, I really love watches, and diamonds…a house on the beach?

Une publication partagée par Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) le

Toch zijn er ook nog genoeg mensen die haar overladen met complimenten en vermoeden dat de pose ervoor zorgt dat ze nauwelijks benen lijkt te hebben.

Kourtney is niet de eerste Kardashian die het photoshoppen iets te ambitieus aanpakt. Ook haar zussen Kim en Kendall werden eerder beticht van het te erg bewerken van hun foto’s, waardoor er een onnatuurlijk beeld werd weergegeven.

 

Het bericht FAIL. Kourtney Kardashian pleegt fotoshopblunder verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels