HomeNieuwsEntertainmentFabrizio Tzinaridis loopt verwondingen op door storm Ciarán: "Wees extra voorzichtig!" (foto)

Fabrizio Tzinaridis loopt verwondingen op door storm Ciarán: “Wees extra voorzichtig!” (foto)

Storm Ciarán heeft Fabrizio Tzinaridis opgezadeld met een wonde aan zijn gezicht. Hij deelde enkele foto’s ervan op Instagram.

«Fabrizio vs. container: 0-1», klinkt het op de Instagrampagina van Fabrizio Tzinaridis. De 30-jarige tattoo artist, die we nog kennen uit ‘Temptation Island’, kan er gelukkig om lachen, maar de wonde op zijn gezicht is niet min.

Papiercontainer

Tijdens het vullen van zijn papiercontainer vloog het deksel door de harde wind tegen zijn gezicht. Hij waarschuwt iedereen dan ook om extra op te letten. «Het is zeer winderig buiten. Wees dus extra voorzichtig als je buiten gaat vandaag, want voor je het weet word je gesuckerpunched door een windvlaag. Het deksel van mijn papiercontainer stond niet ver genoeg open waardoor ik een kleine blessure opgelopen heb», legt hij uit. Ook is het hek op zijn terras losgekomen door de hevige windvlagen.

Alles wat je echt wilt weten vind je op Metrotime.be

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/fabrizio-tzinaridis-loopt-verwondingen-op-door-storm-ciaran-wees-extra-voorzichtig-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels