HomeNieuwsEntertainmentEx-Miss België Celine Van Ouytsel poseert in opvallend uitgesneden badpak: «Te mooi...

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel poseert in opvallend uitgesneden badpak: «Te mooi om waar te zijn!» (foto)

Celine Van Ouytsel wordt overladen met complimenten op een foto waarop ze een badpak draagt met opvallende uitsnijdingen. «Als je daar niet mee opvalt, dan scheelt er iets aan hun ogen», klinkt het.

Celine Van Ouytsel vertoeft momenteel in Marbella, het uiterste zuiden van Spanje. De 26-jarige schoonheid, die vorige maand brak met haar vriend na overspel, deelde enkele sfeerbeelden, waaronder twee foto’s waarop ze een wel héél uniek badpak draagt.

Uitzonderlijke schoonheid

Ter hoogte van de buik en borst zijn er immers uitsnijdingen, iets waarmee ze overduidelijk de aandacht trekt bij haar volgers. «Jawadde, geweldige foto en uitzonderlijke schoonheid», «Te mooi om waar te zijn!», «Totaal andere Celine», « Super sexy! Staat je goed», «Alloo kroket. Als je daar niet mee opvalt, dan scheelt er iets aan hun ogen», «Wow, wat een schoonheid!», « Jij bent gewoon de mooiste vrouw van heel de wereld», wordt er onder meer gereageerd.

Instagram ClA7GctL6N_


Instagram Ck-pJC6L_Bd


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/ex-miss-belgie-celine-van-ouytsel-poseert-opvallend-uitgesneden-badpak-te-mooi-om-waar-te-zijn-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels