Vind ons op

Zita

Evi Hanssen: “Het is doodnormaal dat je je lief eens een sexy foto stuurt” (foto’s)

Entertainment

Evi Hanssen: “Het is doodnormaal dat je je lief eens een sexy foto stuurt” (foto’s)

Vandaag komen we Evi Hanssen (naast Lize Feryn en Lieve Blancquaert) in Humo tegen in het eerste deel van ‘Vrouwen over hun lichaam’.

Daar praat ze, onder andere, openhartig over het doorbreken van taboes, een litteken op haar buik en het sturen van sexy foto’s naar je lief.

Ook krijgt Evi de vraag of ze het, na twee bevallingen en een scheiding, moeilijk heeft om zich bloot te geven aan een nieuwe man. “Ik wil niet sletterig klinken, maar: nee. Ik heb het gevoel dat mannen daar niet moeilijk over doen. Als een vrouw met een man naar bed wil, dan is die man al heel, héél blij. Hij is echt niet bezig met: hangt die ene borst wat lager dan de andere? Als ik met een man in bed lig, dan kijk ik ook niet of hij een buikje heeft. Ik beleef seks met al mijn zintuigen, dus ook met mijn ogen, maar die gaan echt niet op zoek naar imperfecties”, laat Hanssen weten.

Dit najaar krijgen we Evi op VIER te zien in haar nieuwe programma ‘Help, mijn borsten staan online’. Maar vandaag praat ze in Humo al over het onderwerp. “Toen ik sexting ontdekte, dacht ik: wauw, het toppunt van safe sex! Je krijgt er geen soa’s van, je kunt niet zwanger worden en ’s ochtends vind je geen ongewenste gast in je bed. Het kan een leuke aanvulling zijn op je relatie. Ik heb er nog nooit malheuren mee meegemaakt, maar bij sommige jongeren gebeurt dat wel. Wat ik echt niet vind kunnen, is dat het slachtoffer dan met de vinger wordt gewezen: ‘Dat had je beter niet gedaan.’ Dat is de wereld op z’n kop: degene die de foto’s zonder je medeweten verspreidt, dié is fout. En we moeten dringend gaan inzien dat het ook maar naaktfoto’s zijn. Waarom doen we daar zo verkrampt over? Het is doodnormaal dat je je lief eens een sexy fotootje stuurt”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/B2gJ1X5idCP/

Foto Instagram – Bron: Humo

Meer in Entertainment

To Top