HomeNieuwsEntertainmentEvi Hanssen gechoqueerd door ongevraagde dickpic: «Deze was wel erg klein»

Evi Hanssen gechoqueerd door ongevraagde dickpic: «Deze was wel erg klein»

In een column praat Evi Hanssen over het feit dat ze weleens dickpics toegestuurd krijgt. Onlangs werd het wel héél lachwekkend. «Ik antwoordde hem dat ik thuis al een eigen exemplaar had rondlopen, en dat het bovendien in betere staat leek dan het vleeswaar dat hij tentoonstelde», klinkt het.

Hoewel het intussen 2022 is, gebeurt het blijkbaar nog steeds al te vaak: mannen die ongevraagd dickpics sturen naar vrouwen. Ook presentatrice en auteur Evi Hanssen (43) krijgt er nu en dan nog altijd mee te maken. Daarover schrijft ze in een column in Het Nieuwsblad. «‘Vuile aandachtsh**r’. Ik verslik me in mijn cappuccino als ik door de berichten van mijn Instagram scroll. Zo vroeg op de ochtend denk ik nog niet helemaal helder, en even vraag ik me af of dit bericht misschien voor iemand anders bedoeld is. Dan zie ik dat deze heftige woorden een antwoord zijn op een goedbedoelde reactie van mij. Ik had de persoon in kwestie vriendelijk verzocht om geen foto’s meer te sturen van zijn mannelijke lid. Hij had er namelijk ongevraagd enkele in mijn mailbox geschoven. Nu kan ik een kleine verrassing wel waarderen, maar deze was wel erg klein», pent ze neer.

Witte sokken

Maar er waren nog een paar bizarre details die haar opvielen. «Bovendien was de foto nogal nonchalant getrokken, er was bijvoorbeeld geen aandacht besteed aan de kadrering. Op de achtergrond kon ik witte sokken in een paar slippers ontwaren, een lelijke keuken én een berg afwas. Hij had ook zijn flits gebruikt, waardoor zijn lid er – waarschijnlijk onbedoeld – nogal bleek en zielig bijhing. Ik had de meneer daarom vriendelijk maar kordaat geantwoord dat ik thuis al een eigen exemplaar had rondlopen, en dat het bovendien in betere staat leek dan het vleeswaar dat hij tentoonstelde. Maar een foto zegt natuurlijk niet alles en smaken verschillen. ‘Dan ben ik beleefd en dan is het weer niet goed’, mompel ik als ik haast blindelings de man met witte sokken en berg afwas blokkeer op mijn social media», klinkt het.

De volledige column kan je HIER lezen.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/evi-hanssen-gechoqueerd-door-ongevraagde-dickpic-deze-was-wel-erg-klein

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels