HomeNieuwsEntertainmentEva Daeleman stopt na 18 maanden met borstvoeding geven: «Ik ben klaar...

Eva Daeleman stopt na 18 maanden met borstvoeding geven: «Ik ben klaar om los te laten»

Gewezen radiopresentatrice Eva Daeleman laat op Instagram weten dat ze ophoudt met borstvoeding geven aan haar dochtertje. «Ik ga het missen», klinkt het.

Anderhalf jaar geleden beviel Eva Daeleman van haar eerste kindje, een meisje dat luistert naar de naam Moon. De 32-jarige voormalige MNM-stem koos ervoor om haar dochter van in het begin borstvoeding te geven. Nu, 18 maanden later, stopt ze ermee. «Het zit erop. Het startte net zoals we stopten: we zien wel. Het werden 18 maanden van live borstvoeding geven. Tientallen flessen passeerden de revue. Moon wilde maar één ding: boobie», schrijft ze op Instagram bij enkele foto’s.

Dubbel gevoel

Hoewel het niet altijd even comfortabel was, vindt ze het wel jammer dat er nu een einde komt aan die fase. «Het was hard en heerlijk. Ik genoot en werd knettergek van die vingertjes in mijn gezicht. Het voelde natuurlijk en het deed ook fokking veel pijn. Ik ben klaar om los te laten. Mijn lijf weer als het mijne te voelen. En tegelijkertijd moet ik bijna huilen omdat het erop zit. Ik wilde nog. Maar ook niet meer. Dus dan maar stoppen op een hoogtepunt. Santé santater, boobies zijn beter dan water. Ik ga het missen», klinkt het.

Herkenbaar

Voor heel wat volgers is dat gevoel herkenbaar. «Ik voel het helemaal! Mijn zoontje is 21 maanden en heb ook zo de behoefte aan mijn eigen lijf terug. Ik weet alleen nog niet of ik het kan… Hij geniet er zo van en ik vind het momentje samen ook zo fijn», «Herkenbare emoties. Bij onze derde heb ik gevoed tot zijn 2,5 jaar… Met enorm veel kritische blikken. Heerlijk van genoten en met vreugde afgesloten», «Zo fijn dat het zo lang gelukt is! En goed dat je veel herinneringen hebt vastgelegd», en «Geniet van een andere fase… Prachtige dochter en mama!», lezen we onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/eva-daeleman-stopt-na-18-maanden-met-borstvoeding-geven-ik-ben-klaar-om-los-te-laten

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels